Cowardice?

>> Tuesday, June 23, 2009

Guys, we're not cowards. I'm planning something that may be huge (in monetary terms). But it will take some time as we're still looking for another job. Another problem is this action will involve another parties and quite time-consuming.

It's very saddening because I believe Agni has a very bright future in front of it, but unluckily, it's led by a bunch of peoples who clearly have no idea what they deal with.


Please e-mail us for any info to be share in this blog. Dont worry because every information will be treated as confidential.
[antiagnienergie(a)gmail.com]

2 comments:

Anonymous April 10, 2010 at 12:46 AM  

Hi Semua,

Saya ingatkan yg saya yg kene teruk di situ, rupernya tak, kalau nak tahu
saya first masuk kerje dgn SAITAN2 nie pada tahun 2001 sebagai Sales Excutive time tu company nie di kenali sebagai AB MEDIC SDN BHD, jual brg brg perubatan. kejer punyer kerjer tibe tibe kata nak tukar bidang nak cari rezeki punyer pasal kerjer jer lah dari sales executive jadi reception cum despatch, kerjer lagi jadi operation worker, bayangkan lah sampai cuci akurium pun kene wat,
yg tak akan diluper sampai paip kat rumah die sendiri suru say gi wat,
aper nak wat kerjer kan...
masuk hospital bukan nak tanya khbar ker aper tu tak per bile masuk kerjer diorng potong gaji???/
org dah sakit bukannyer diorng tak tahu DR maaaaa,
time kerjer kat tempat nie dgn mata sendiri pernah lihat DR SRI belasah pekerje.... waaaa cam nie ker jadi bosss.....akan disambunglagi

Anonymous October 21, 2014 at 10:24 AM  

fuhhh sampai mcm tu skali..
gile ganas diorang..

Super Mega Termination Event - 12th June 2009

Photobucket

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP